| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
bogatistric Full member

Pridružio: 19 Avg 2006 Post.: 702 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 15 Avg 2008 23:37 Naslov: |
|
|
| Svaka cast Bojani,zaista prelepa naslovnica. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
deriste Full member

Pridružio: 20 Sep 2006 Post.: 499 Lokacija: Podgorica
|
Poslao: 16 Avg 2008 02:18 Naslov: |
|
|
Fenomenalna naslovnica. Za serijal koji pretenduje da bude ozbiljan projekat u onoj meri u kojoj to Vekovnici, cini mi se, pretenduju, ovakve naslovne strane su veliki korak ka cilju. Svaka naredna treba da izgleda ovako. _________________ Издаји треба алтернатива |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
nodice Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006 Post.: 7741 Lokacija: Homeland
|
Poslao: 16 Avg 2008 02:21 Naslov: |
|
|
| deriste :: | | Fenomenalna naslovnica. Za serijal koji pretenduje da bude ozbiljan projekat u onoj meri u kojoj to Vekovnici, cini mi se, pretenduju, ovakve naslovne strane su veliki korak ka cilju. Svaka naredna treba da izgleda ovako. |
A ne bolje?  _________________ Don't piss down my back and tell me it's raining |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
daemon Junior member

Pridružio: 01 Feb 2008 Post.: 117
|
Poslao: 16 Avg 2008 04:11 Naslov: |
|
|
Evo, slusam Kamelot i gledam ovu naslovnu stranu i osecam se visestruko mali i lepo mi zbog toga .Samo problem je sto ste nas navukli da ocekujemo mnooogo, ako ne napravite najbolji strip s ove strane Balkana ima da saljemo pisma bombe (osim naravno za ovu naslovnu stranu koja ispunjava sve uslove da ne bude meta jer je mnoooogo odlicna). |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
freeloader Senior member

Pridružio: 13 Jun 2006 Post.: 2008 Lokacija: planet Earth atm
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DZONTRA Senior member

Pridružio: 30 Apr 2006 Post.: 1335 Lokacija: Zrenjanin
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Man of Steel Senior member

Pridružio: 10 Jun 2007 Post.: 2375 Lokacija: Miami
|
Poslao: 16 Avg 2008 09:42 Naslov: |
|
|
Ijaaaao... što mi se ovo svidža...
Svaka čast, kada ljudi vide jednu ovakvu naslovnicu, jednostavno moraju da barem prelistaju ovo izdanje, ako ne i da ga kupe (što je međutim extra poželjno)...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
deriste Full member

Pridružio: 20 Sep 2006 Post.: 499 Lokacija: Podgorica
|
Poslao: 16 Avg 2008 11:04 Naslov: |
|
|
| nodice :: | | deriste :: | | Fenomenalna naslovnica. Za serijal koji pretenduje da bude ozbiljan projekat u onoj meri u kojoj to Vekovnici, cini mi se, pretenduju, ovakve naslovne strane su veliki korak ka cilju. Svaka naredna treba da izgleda ovako. |
A ne bolje?  |
I bolje. Ako ih Bojana bude radila, ne sumnjam da ce biti jos bolje. Napredak u njenom crtezu (moze li se ovo zvati crtezom) je ogroman. _________________ Издаји треба алтернатива |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16 Avg 2008 11:44 Naslov: |
|
|
| deriste :: | | nodice :: | | deriste :: | | Fenomenalna naslovnica. Za serijal koji pretenduje da bude ozbiljan projekat u onoj meri u kojoj to Vekovnici, cini mi se, pretenduju, ovakve naslovne strane su veliki korak ka cilju. Svaka naredna treba da izgleda ovako. |
A ne bolje?  |
I bolje. Ako ih Bojana bude radila, ne sumnjam da ce biti jos bolje. Napredak u njenom crtezu (moze li se ovo zvati crtezom) je ogroman. |
Ovo ti je prijatelju moj mnoogo više od toga, ovo je jednostavno slikanja na delu!!!  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
nodice Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006 Post.: 7741 Lokacija: Homeland
|
Poslao: 16 Avg 2008 13:14 Naslov: |
|
|
| zombie :: |  |
Ja sam jako, jako zadovoljan. Bitno je da je odrzan kontinuitet kvaliteta na svakom novom albumu u svakom pogledu, a cini mi se da za sada u tome uspevamo... _________________ Don't piss down my back and tell me it's raining |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16 Avg 2008 13:39 Naslov: |
|
|
ne samo da se kontinuitet kvaliteta održava već se iz broja u broj pojačava!
Svaka čast marko & ekipi...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zombie Senior member

Pridružio: 30 Jan 2006 Post.: 2935
|
Poslao: 16 Avg 2008 15:42 Naslov: |
|
|
| DZONTRA :: | | STRASNO JEBENO,,,,,,prvi put vidim "muski' crtez iz cetkice jedne zene.... |
Uh, ovo je malo seksisticka izjava...  _________________ http://www.freedesign4.me/
Karikature™ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DZONTRA Senior member

Pridružio: 30 Apr 2006 Post.: 1335 Lokacija: Zrenjanin
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zombie Senior member

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16 Avg 2008 17:07 Naslov: |
|
|
Dobro momci, samo vi razvlačite vaše tem dalje od naših očiju, separatišete se, a?!
bruka neviđena...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Bojana Junior member

Pridružio: 29 Jan 2007 Post.: 94
|
Poslao: 16 Avg 2008 18:15 Naslov: |
|
|
Ajooj pa nemojte se prepirati zbog mene... ;D salim se, kapiram o cemu se radi. Sta ces Dzontra, proradio mi animus...
Ljudi, hvala vam puno za lepe komentare, skroz sam srecna sto vam se dopada !!  _________________ http://bojanasgallery.blogspot.com/ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zombie Senior member

|
Poslao: 16 Avg 2008 18:35 Naslov: |
|
|
| Bojana :: | Ajooj pa nemojte se prepirati zbog mene... ;D salim se, kapiram o cemu se radi. Sta ces Dzontra, proradio mi animus...
Ljudi, hvala vam puno za lepe komentare, skroz sam srecna sto vam se dopada !!  |
I mi smo, vjeruj mi, srecni sto poznajemo vrhunsku umjetnicu sa vrhunskim radovima.
Sa ovim radom, definitivno ce ljudi koji su nestripasi, shvatiti da se unutra nalaze stripovi sjajnih i fenomenalnih umjetnika diljem EXYU a i sire.
Tvoja ilustracija, naslovna otvara ta vrata tu vrstu spoznaje koja nam je ocito potrebna da bismo svi mogli fino zivjeti od svog rada, kako mnogi kazu zanata a ja kazem umjetnosti! _________________ http://www.freedesign4.me/
Karikature™ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mimi Full member

Pridružio: 24 Nov 2006 Post.: 379
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Igor Junior member

Pridružio: 13 Jan 2008 Post.: 274
|
Poslao: 17 Avg 2008 22:06 Naslov: |
|
|
 _________________ Minutes seem like days
Since fire ruled the sky
The rich became the beggars
And the fools became the wise
Memories linger in my brain
Of burning from the acid rain
A pain I never have won |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Flik New member

Pridružio: 03 Okt 2007 Post.: 64
|
Poslao: 18 Avg 2008 08:33 Naslov: |
|
|
Hvala svima na komentarima na moj skromni doprinos ovom serijalu Naravno, sve čestitke Bojani za naslovnicu.
Nevjerovatno koliko je kreativne snage u ovom projektu. Čovjek već može da se folira u društvu da je radio na Vekovnicima - a da drugi pale rupe u stolicama crtajući da bi im Marko poslao jednom pismo "Zdravo, da li bi ti radio na serijalu".
Enciklopedija stripa na ovim prostorima za ovu deceniju mogla bi biti sačinjena od sabranog serijala Vekovnika - svako ko nešto znači je tu  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|