Naslovna arrow Forum
  UPPS
Stripiripi forum

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010.

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    UPPS forum -> Konkursi & šljaka
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
KOMIKO
Junior member
Junior member

Pridružio: 12 Apr 2009
Post.: 126

PorukaPoslao: 04 Jul 2010 13:38    Naslov: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
KOMIKO
Junior member
Junior member

PorukaPoslao: 04 Jul 2010 13:39    Naslov: Odgovoriti sa citatom

И ове године Комико расписује отворени годишњи конкурс за антологију под називом

НОВИ СРПСКИ СТРИП

Конкурс је отворен до 31. 12. 2010. године, а пропозиције су следеће:

Конкурс је потпуно отворен по питању теме и жанра, као и технике и стилског израза. Радови морају бити од 2 до 12 табли, морају бити комплетне сторије и не смеју бити старији од 3 годинe. На конкурсу могу да учествују сви домаћи аутори без обзира на годиште. Стрипови треба да буду на српском језику, без обзира на писмо, дијалект или наречје. Биће прихваћени и стрипови на страном језику, али ће они бити преведени у случају објављивања. По окончању конкурса најбоље оцењени радови биће објављени у репрезентативној публикацији А4 формата. Стога, формат радова није посебно ограничен, али сви радови треба да буду прилагођени објављивању на А4 формату. Буџет овог пројекта је ограничен у смислу да Комико није у могућности да ауторима додели новчану надокнаду за објављивање у антологији, али за све објављене ауторе биће обезбеђени ауторски примерци књиге. Поред ове публикације биће организоване и изложбе пристиглих радова. Стога, уз радове аутори треба да пошаљу и што прецизније контакт податке.

Оригиналне табле или квалитетне фотокопије треба слати на адресу:

Друштво љубитеља стрипа КОМИКО
(За В. Марковића)
Косовска 20
21000 Нови Сад

Радове у дигиталном формату, у резолуцији не мањој од 300дпи слати на адресу komiko.strip@gmail.com. Позивамо Вас да нам се на исту адресу обратите и поводом било каквих питања која будете имали.
У нади да ће ова иницијатива бити успешна и пружити прилику да се и аутори и публика боље упознају са актуелним појавама на домаћој стрип сцени,
С поштовањем

КОМИКО
Нови Сад
Nazad na vrh
milandj3
Junior member
Junior member

Pridružio: 13 Jul 2006
Post.: 303

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 07:31    Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

a šta se dogodilo sa prošlogodišnjim konkursom? Ni traga ni glasa od izložbe, antologije, nikakvog obaveštenja.
nodice
Počasni Stripiripi
Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006
Post.: 7741

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 09:42    Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

milandj3 ::
a šta se dogodilo sa prošlogodišnjim konkursom? Ni traga ni glasa od izložbe, antologije, nikakvog obaveštenja.

O cemu pricas? Pa u Leskovcu, na 12. Balkanskoj smotri, je bila promocija antologije za 2009., koja uzgred sjajno izgleda... Imas i fotografije.
milandj3
Junior member
Junior member

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 11:01    Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

ako se dobro sećam, bilo je reči o nekakvoj izložbi u Novom Sadu
nodice
Počasni Stripiripi
Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006
Post.: 7741

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 11:05    Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

milandj3 ::
ako se dobro sećam, bilo je reči o nekakvoj izložbi u Novom Sadu

To je izlozba. Rekao si da nema ni traga od antologije, a vrlo je opipljiva, s obzirom da mi stoji na zvucniku kojih dvaes santimetara od tastature... Wink
milandj3
Junior member
Junior member

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 11:33    Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. Odgovoriti sa citatom

ok, ja sam sve vreme iščekivao tu nekakvu izložbu misleći da će uz nju ići i obaveštenje o antologiji ali na ovom forumu antologija više nigde nije pomenuta izuzev, kao što kažeš topica o Salonu u Leskovcu, mada ja medju slikama, gde god se okrenem vidim samo Mazu :D .
Da li je moguće tu antologiju negde kupiti, poručiti , na bilo koji način prezentovati široj javnosti. To je u suštini moje pitanje
KOMIKO
Junior member
Junior member

PorukaPoslao: 05 Jul 2010 18:11    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Milane, za koji dan sam mislio da kačim na forum, i na strip vesti kada ponovo prorade 13. 07, a za sada je obavestenje samo na http://www.zlatnodoba.com/ i na facebook-u. Za koji dan na redovnim strip informativnim portalima.
Ako možeš dođi na izložbu budući da će tvoj rad biti izložen.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    UPPS forum -> Konkursi & šljaka Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu