| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
KOMIKO Junior member

Pridružio: 12 Apr 2009 Post.: 126
|
Poslao: 04 Jul 2010 13:38 Naslov: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. |
|
|
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
KOMIKO Junior member

|
Poslao: 04 Jul 2010 13:39 Naslov: |
|
|
И ове године Комико расписује отворени годишњи конкурс за антологију под називом
НОВИ СРПСКИ СТРИП
Конкурс је отворен до 31. 12. 2010. године, а пропозиције су следеће:
Конкурс је потпуно отворен по питању теме и жанра, као и технике и стилског израза. Радови морају бити од 2 до 12 табли, морају бити комплетне сторије и не смеју бити старији од 3 годинe. На конкурсу могу да учествују сви домаћи аутори без обзира на годиште. Стрипови треба да буду на српском језику, без обзира на писмо, дијалект или наречје. Биће прихваћени и стрипови на страном језику, али ће они бити преведени у случају објављивања. По окончању конкурса најбоље оцењени радови биће објављени у репрезентативној публикацији А4 формата. Стога, формат радова није посебно ограничен, али сви радови треба да буду прилагођени објављивању на А4 формату. Буџет овог пројекта је ограничен у смислу да Комико није у могућности да ауторима додели новчану надокнаду за објављивање у антологији, али за све објављене ауторе биће обезбеђени ауторски примерци књиге. Поред ове публикације биће организоване и изложбе пристиглих радова. Стога, уз радове аутори треба да пошаљу и што прецизније контакт податке.
Оригиналне табле или квалитетне фотокопије треба слати на адресу:
Друштво љубитеља стрипа КОМИКО
(За В. Марковића)
Косовска 20
21000 Нови Сад
Радове у дигиталном формату, у резолуцији не мањој од 300дпи слати на адресу komiko.strip@gmail.com. Позивамо Вас да нам се на исту адресу обратите и поводом било каквих питања која будете имали.
У нади да ће ова иницијатива бити успешна и пружити прилику да се и аутори и публика боље упознају са актуелним појавама на домаћој стрип сцени,
С поштовањем
КОМИКО
Нови Сад |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
milandj3 Junior member

Pridružio: 13 Jul 2006 Post.: 303
|
Poslao: 05 Jul 2010 07:31 Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. |
|
|
a šta se dogodilo sa prošlogodišnjim konkursom? Ni traga ni glasa od izložbe, antologije, nikakvog obaveštenja. _________________ http://www.milanandjelkovic.blogspot.com/ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
nodice Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006 Post.: 7741 Lokacija: Homeland
|
Poslao: 05 Jul 2010 09:42 Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. |
|
|
| milandj3 :: | | a šta se dogodilo sa prošlogodišnjim konkursom? Ni traga ni glasa od izložbe, antologije, nikakvog obaveštenja. |
O cemu pricas? Pa u Leskovcu, na 12. Balkanskoj smotri, je bila promocija antologije za 2009., koja uzgred sjajno izgleda... Imas i fotografije. _________________ Don't piss down my back and tell me it's raining |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
milandj3 Junior member

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
nodice Počasni Stripiripi

Pridružio: 16 Jan 2006 Post.: 7741 Lokacija: Homeland
|
Poslao: 05 Jul 2010 11:05 Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. |
|
|
| milandj3 :: | | ako se dobro sećam, bilo je reči o nekakvoj izložbi u Novom Sadu |
To je izlozba. Rekao si da nema ni traga od antologije, a vrlo je opipljiva, s obzirom da mi stoji na zvucniku kojih dvaes santimetara od tastature...  _________________ Don't piss down my back and tell me it's raining |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
milandj3 Junior member

|
Poslao: 05 Jul 2010 11:33 Naslov: Re: НОВИ СРПСКИ СТРИП 2010. |
|
|
ok, ja sam sve vreme iščekivao tu nekakvu izložbu misleći da će uz nju ići i obaveštenje o antologiji ali na ovom forumu antologija više nigde nije pomenuta izuzev, kao što kažeš topica o Salonu u Leskovcu, mada ja medju slikama, gde god se okrenem vidim samo Mazu :D .
Da li je moguće tu antologiju negde kupiti, poručiti , na bilo koji način prezentovati široj javnosti. To je u suštini moje pitanje _________________ http://www.milanandjelkovic.blogspot.com/ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
KOMIKO Junior member

|
Poslao: 05 Jul 2010 18:11 Naslov: |
|
|
Milane, za koji dan sam mislio da kačim na forum, i na strip vesti kada ponovo prorade 13. 07, a za sada je obavestenje samo na http://www.zlatnodoba.com/ i na facebook-u. Za koji dan na redovnim strip informativnim portalima.
Ako možeš dođi na izložbu budući da će tvoj rad biti izložen. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|